O nama

Konstantno unaprjeđujemo tržište telekomunikacija

Ime Magic Net veže se uz kvalitetu i brigu o korisniku.

Tvrtka Magic Net d.o.o. osnovana je 2012. godine i svojim uslugama i proizvodima konstantno unaprjeđuje tržište telekomunikacija.

Magic Net d.o.o. sinonim je za pružatelja sveobuhvatne komunikacijske usluge u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Te smo prepoznati kao lider u uvođenju i integraciji novih generacija fiksnih komunikacija i multimedijalnih sadržaja.

Centar poslovanja tvrtke Magic Net d.o.o. je korisnik i sve naše usluge kreirane su da bi što kvalitetnije i povoljnije omogućile korisnicima korištenje novih telekomunikacijskih tehnologija.

Naše poslovanje temelji se na poštenom odnosu s korisnikom i upravo zbog toga naše usluge nemaju višegodišnje ugovore.

Naše usluge dostupne su na području Varaždina, Ludbrega, Čakovca, Preloga, Goričana, Belice, Čehovca, Šenkovca, Knezovca, Male Subotice, Krapine, Zaboka, Radoboja te njihove okolice.

Uvjerite se u našu kvalitetu i postanite dijelom Magic Net obitelji.

Misija

Magic Net s inovativnim tehnologijama, nastoji nadahnuti svoje klijente. Mi otvaramo nove poslovne i osobne putove, zajednički stvaramo okruženje za mogućnosti društvenog razvoja.

Uz otvorenost, fleksibilnost i nadogradivost proizvoda i usluga, atraktivnim korisničkim  sadržajem uvijek pružamo učinkovite, upotrebljive, pouzdane, zabavne i moderne alate za poslovno i slobodno vrijeme.

Vizija

Magic Net je pouzdan partner svojim klijentima, koji zajedno stvaraju društvo mogućnosti.

Vrijednosti

Mi živimo s korisnikom.

Naš moto je zadovoljan kupac. Razumijemo i poštujemo njegove želje i potrebe, tako da nudimo jednostavnu, korisnu i personaliziranu uslugu. Kada vam je potrebna informacija, savjet ili pomoć, mi smo tu da je pružimo.

Jamčimo pouzdanost i inovacije.

Uz kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i fleksibilnost nudimo korisnicima mogućnost slobodnog izbora u kombiniranju i prilagodbi naših paketa usluga, sadržaja i proizvoda.

Mi djelujemo odgovorno.

Društvo i okoliš u kojem poslujemo, ponašamo se  etički, odgovorno i održivo. Promičemo razvoj znanja, razmjenu iskustva stvaranje inovativnih rješenja, koja su za okoliš i ljude prihvatljiva.

Stvaranje veza

Radnici Magic Net-a  rade u kreativnom okruženju. Postižemo odlične rezultate, jer smo međusobno povezani, proaktivni, iskusni i cijenimo različita mišljenja. Poštujemo ugovore i održavamo obećanja.

Odaberi opcije telefona, Interneta i TVaPogledaj paket za tebe
Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

Hrvatski lokalni operater 100% domaći
Individualan pristup vašim potrebama