O nama

Konstantno unaprjeđujemo tržište telekomunikacija

Ime MAGIC NET veže se uz kvalitetu i brigu o korisniku. Tvrtka MAGIC NET - d.o.o. osnovana je 2012. godine i svojim uslugama i proizvodima konstantno unaprjeđuje tržište telekomunikacija.

MAGIC NET - d.o.o. sinonim je za pružatelja sveobuhvatne komunikacijske usluge u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Centar poslovanja tvrtke MAGIC NET - d.o.o. je korisnik i sve naše usluge kreirane su da bi što kvalitetnije i povoljnije omogućile korisnicima korištenje novih telekomunikacijskih tehnologija.

Naše poslovanje temelji se na poštenom odnosu s korisnikom i upravo zbog toga naše usluge nemaju višegodišnje ugovore.

Naše usluge dostupne su na području Varaždinske, Međimurske te Krapinsko-zagorske županije.

Provjerite dostupnost naših usluga na svojoj adresi i saznajte koji su paketi dostupni.

Uvjerite se u našu kvalitetu i postanite dijelom MAGIC NET obitelji.

Misija

Magic Net s inovativnim tehnologijama, nastoji nadahnuti svoje klijente. Mi otvaramo nove poslovne i osobne putove, zajednički stvaramo okruženje za mogućnosti društvenog razvoja.

Uz otvorenost, fleksibilnost i nadogradivost proizvoda i usluga, atraktivnim korisničkim  sadržajem uvijek pružamo učinkovite, upotrebljive, pouzdane, zabavne i moderne alate za poslovno i slobodno vrijeme.

Vizija

Magic Net je pouzdan partner svojim klijentima, koji zajedno stvaraju društvo mogućnosti.

Vrijednosti

Mi živimo s korisnikom.

Naš moto je zadovoljan kupac. Razumijemo i poštujemo njegove želje i potrebe, tako da nudimo jednostavnu, korisnu i personaliziranu uslugu. Kada vam je potrebna informacija, savjet ili pomoć, mi smo tu da je pružimo.

Jamčimo pouzdanost i inovacije.

Uz kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i fleksibilnost nudimo korisnicima mogućnost slobodnog izbora u kombiniranju i prilagodbi naših paketa usluga, sadržaja i proizvoda.

Mi djelujemo odgovorno.

Društvo i okoliš u kojem poslujemo, ponašamo se  etički, odgovorno i održivo. Promičemo razvoj znanja, razmjenu iskustva stvaranje inovativnih rješenja, koja su za okoliš i ljude prihvatljiva.

Stvaranje veza

Radnici MAGIC NET-a  rade u kreativnom okruženju. Postižemo odlične rezultate, jer smo međusobno povezani, proaktivni, iskusni i cijenimo različita mišljenja. Poštujemo ugovore i održavamo obećanja.

Internet i telefonske usluge za Vašu tvrtkuPošaljite upit za ponudu
Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.