[VIŠE OD OPTIČKE MREŽE]

Magic Net osim što nudi najbrži te najpovoljniji optički internet, angažiran je i na području kulture i sporta te novih tehnologija. Tako uspješno surađujujemo s HNK u Varaždinu, Kinom Gaj, POU Varaždin te Gradskim muzejom Varaždin. Sponzori smo nekoliko sportskih klubova na području Varaždinske te Međimurske županije. Uz to tvrtka se angažira i u humanitarnim akcijama, pa smo tako u suradnji s GDCK VZ i tvrtkama Infrastruktura, Smart Tourist, IBO Metal te Release14 organizirali akciju dobrovoljnog davanja krvi. Dogovorena je i daljnja suradnja s GDCK VZ u promoviranju njihovih akcija. Istaknuli bi i svoju podršku našem domaćem avanturistu Tomici Kristiću, autoru knjige Putovanje u Međuzemlje – Udisaj slobode, u njegovim novim avanturama. Od sada ćete moći pratiti njegove avanture i putem naših društvenih mreža. 

Kako smo na području optičkog interneta jedan od lidera i uvijek pratimo najnovije trendove, u suradnji s tvrtkom E+ BIOS u poslovnici Magic Net-a prezentirali smo autonomni rasadnik za kućnu upotrebu. Ako ste oduvijek željeli saditi bilje u svojem domu ili uredu, Greenjoy Box je pravo rješenje.

Uz sve navedeno, istaknuli bi da u ovoj novoj izazovnoj godinu nastavljamo s najpovoljnijim paketima u optičkoj mreži. SVI paketi u optičkoj mreži od sada su dostupni bez ugovorne obaveze. Cijene za pakete 600/300 Mbps te GIGA pakete su smanjene. Naše usluge su od sada dostupne i na području Kućana i Zbelave u Varaždinskoj županiji te Svetom Križu, Mala Subotica u Međimurskoj županiji.

 

Postanite i Vi dio najbrže optičke mreže kod svojeg domaćeg telekoma.

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.