Učenje jezika putem interneta

Ako ste uvijek voljeli učiti jezike, a tečajevi su vam preskupi, postoji jednostavno rješenje za vas. Sve što vam je potrebno je pristup internetu.

Znanje stranih jezika otvara vam nove svjetove i nove mogućnosti, a jednostavan način da krenete učiti jezike su online servisi za učenje jezika. Najbolja stvar kod njih je ta što su oni besplatni!

Na stranici Duolingo postoji mogućnost učenja 21 jezika, a registracija je jednostavna. Prijava je moguća uz pomoć postojećih profila na Facebooku i Googleu, a ako se ne želite prijaviti na taj način, moguća je i klasična registracija.

Kada se registrirate na stranicu prvo postavljate minimalne dnevne ciljeve učenja. Ovisno o vašoj želji za učenjem možete krenuti od samo 5 minuta dnevno na više. Kada izaberete dnevni cilj dolazi se do odabira kompleksnosti učenja, što ovisi o tome imate li kakvu podlogu kod određenog jezika ili ste pravi početnik.

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.