[TVOJA DOMAĆA VEZA]

U zadnjih nekoliko godina Magic Net ulaže velike napore kako bi svoje usluge ponudio putem tehnologije budućnosti. Zbog sve veće potrebe za komunikacijom putem interneta, za online školstvom, zabavom i gledanjem filmova u visokoj rezoluciji, fokus našeg poslovanja je ponuda usluga u optičkoj infrastrukturi. 

Naši stručni djelatnici stoje Vam na raspolaganju kako biste u što kraćem roku stupili u svijet brzog interneta. 
Naše poslovanje temelji se na kvalitetnom odnosu s korisnikom i upravo zbog toga naše usluge ne prate višegodišnji obvezujući ugovori.
Mi živimo s korisnikom, a naš moto je zadovoljan korisnik. Nudimo jednostavnu, korisnu i personaliziranu uslugu. Uz kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i fleksibilnost, korisnicima nudimo mogućnost slobodnog izbora u kombiniranju i prilagodbi naših paketa usluga, sadržaja i proizvoda. Kada vam je potrebna informacija, savjet ili pomoć, mi smo tu da je pružimo, i to 24/7.

Prema društvu i okolišu u kojem poslujemo odnosimo se etički, odgovorno i održivo. Promičemo razvoj znanja, razmjenu iskustva i stvaranje inovativnih rješenja koja su prihvatljiva za okoliš i ljude.

Naše usluge dostupne su na području Varaždinske, Međimurske te Krapinsko-zagorske županije.

Uvjerite se u našu kvalitetu i postanite dijelom MAGIC NET obitelji.

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.