[TVOJA DOMAĆA VEZA]

U zadnjih nekoliko godina Magic Net ulaže velike napore kako bi svoje usluge ponudio putem tehnologije budućnosti. Zbog sve veće potrebe za komunikacijom putem interneta, za online školstvom, zabavom i gledanjem filmova u visokoj rezoluciji, fokus našeg poslovanja je ponuda usluga u optičkoj infrastrukturi. 

Naši stručni djelatnici stoje Vam na raspolaganju kako biste u što kraćem roku stupili u svijet brzog interneta. 
Naše poslovanje temelji se na kvalitetnom odnosu s korisnikom i upravo zbog toga naše usluge ne prate višegodišnji obvezujući ugovori.
Mi živimo s korisnikom, a naš moto je zadovoljan korisnik. Nudimo jednostavnu, korisnu i personaliziranu uslugu. Uz kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i fleksibilnost, korisnicima nudimo mogućnost slobodnog izbora u kombiniranju i prilagodbi naših paketa usluga, sadržaja i proizvoda. Kada vam je potrebna informacija, savjet ili pomoć, mi smo tu da je pružimo, i to 24/7.

Prema društvu i okolišu u kojem poslujemo odnosimo se etički, odgovorno i održivo. Promičemo razvoj znanja, razmjenu iskustva i stvaranje inovativnih rješenja koja su prihvatljiva za okoliš i ljude.

Naše usluge dostupne su na području Varaždinske, Međimurske te Krapinsko-zagorske županije.

Uvjerite se u našu kvalitetu i postanite dijelom MAGIC NET obitelji.

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

Domaći telekom 100% domaći
Uvijek dostupni! 0/24