[PROJEKT WIFI4EU]

U sklopu projekta WiFi4EU kojim Europska komisija želi osigurati besplatan pristup bežičnom internetu za sve građane EU u javnim prostorima postavili smo nekoliko pristupnih točaka na području Grada Ludbrega. WiFi mreža javno je dostupna i besplatna za korištenje za sve korisnike na sljedećim lokacijama:

- Trg Svetog Trojstva

- Željeznički kolodvor Ludbreg

- Gradska tržnica

- Otok mladosti

- Gradska školsko sportska dvorana

- Centar za kulturu i informiranje “D. Novak”

- NK Podravina

- Ljekarna Ludbreg

- Svetište Predragocjene Krvi Kristove

- Zanatski trg

Ako se nalazite na nekoj od navedenih lokacija, WiFi mreža bit će vidljiva pod nazivom “WiFi4EU”; pritisnete povezivanje, prijavite se na tu mrežu, pritisnete “Login”.

Postavljanje pristupnih točaka za besplatnu WiFi mrežu omogućeno je zahvaljujući suradnji Grada Ludbrega te tvrtke Magic Net, koja je ovim putem omogućila korištenje usluga pristupa internetu 3 godine besplatno.

JESTE LI ZNALI?

IOVIA - Da je Ludbreg još u antičko doba bio važno središte dobro je poznata činjenica. Tadašnja (vjerojatno) Jovija (Iovia) nalazila se na cesti koja je povezivala Ptuj (Poetovio) i Osijek (Mursa), dva velika centra rimske provincije Panonije. Sondažnim istraživanjima koja je od 1968. do 1979. godine na širem prostoru Ludbrega proveo Arheološki muzej u Zagrebu otkrivene su, među inim, i dvije polukružne zidane forme u Vrtu Somođi. S obzirom na oblik i povijesne podatke prema kojima je negdje u rimskoj Panoniji stolovao biskup Amancije, pretpostavljalo se da bi se upravo ovdje mogla nalaziti ranokršćanska crkva.

Magic Net - Vaš partner u telekomunikaciji

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.