[PROJEKT WIFI4EU]

U sklopu projekta WiFi4EU kojim Europska komisija želi osigurati besplatan pristup bežičnom internetu za sve građane EU u javnim prostorima postavili smo nekoliko pristupnih točaka na području Općine Mala Subotica. WiFi mreža javno je dostupna i besplatna za korištenje za sve korisnike na sljedećim lokacijama:

- DVD Držimurec

- Dom kulture Mala Subotica

- NK Omladinac

- NK Spartak

- Sportska dvorana

- Svetište Mala Subotica

- Društveni dom Palovec

- NK Dinamo Palovec

- Centar naselja Palovec

- Društveni dom Strelec

- DVD Sveti Križ

Ako se nalazite na nekoj od navedenih lokacija, WiFi mreža bit će vidljiva pod nazivom “WiFi4EU”; pritisnete povezivanje, prijavite se na tu mrežu, pritisnete “Login”.

Postavljanje pristupnih točaka za besplatnu WiFi mrežu omogućeno je zahvaljujući suradnji Općine Mala Subotica te tvrtke Magic Net, koja je ovim putem omogućila korištenje usluga pristupa internetu 3 godine besplatno.

JESTE LI ZNALI?

Mala Subotica rodno je mjesto Tomaša Goričanca, autora epa Opseđenje i poboj sisečki, jedinog na kajkavskom narječju. Sveti Križ, najmanje naselje Općine, ime je dobilo po tome što su se na tom mjestu skupljali križari u pohodima na Svetu zemlju, a povijest sela seže još u antička vremena, o čemu svjedoči kameni poklopac antičke urne pronađen kod Crkve Svetog Križa.

Magic Net - Vaš partner u telekomunikaciji

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.