[PROJEKT WIFI4EU]

U sklopu projekta WiFi4EU kojim Europska komisija želi osigurati besplatan pristup bežičnom internetu za sve građane EU u javnim prostorima postavili smo nekoliko pristupnih točaka na području Općine Belica. WiFi mreža javno je dostupna i besplatna za korištenje za sve korisnike na sljedećim lokacijama:

- Ambulanta

- Dječji vrtić Belica

- Dječji vrtić Gardinovec

- Dom kulture

- Društveni dom Gardinovec

- DVD Belica

- NK Radnički Gardinovec

- Nogometno igralište Belica

- Općina Belica

- OŠ Belica

- Područna škola Gardinovec

- SRD Šaran Gardinovec

Ako se nalazite na nekoj od navedenih lokacija, WiFi mreža bit će vidljiva pod nazivom “WiFi4EU”; pritisnete povezivanje, prijavite se na tu mrežu, pritisnete “Login”.

Postavljanje pristupnih točaka za besplatnu WiFi mrežu omogućeno je zahvaljujući suradnji Općine Belica te tvrtke Magic Net, koja je ovim putem omogućila korištenje usluga pristupa internetu 3 godine besplatno.

JESTE LI ZNALI?

Belica je jedino selo koje je podignulo spomenik krumpiru i ispjevalo mu himnu.

Magic Net - Vaš partner u telekomunikaciji

#domacitelekom #wifi4eu

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.