[PROJEKT WIFI4EU] 

U sklopu projekta WiFi4EU kojim Europska komisija želi osigurati besplatan pristup bežičnom internetu za sve građane EU u javnim prostorima postavili smo nekoliko pristupnih točaka na području Općine Goričan. WiFi mreža javno je dostupna i besplatna za korištenje za sve korisnike na slijedećim lokacijama:

 

- Dom zdravlja

- Dom kulture

- Gradska knjižnica

- Osnovna škola

- granični prijelaz

- NK Trnava

- Šoderica

- Trg općine

- Vrtić Ružić

 

Ako se nalazite na nekoj od navedenih lokacija, WiFi mreža bit će vidljiva pod nazivom “WiFi4EU”; pritisnete povezivanje, prijavite se na tu mrežu, pritisnete “Login”.

Postavljanje pristupnih točaka za besplatnu WiFi mrežu omogućeno je zahvaljujući suradnji Općine Goričan te tvrtke Magic Net, koja je ovim putem omogućila korištenje usluga pristupa internetu 3 godine besplatno.

 

JESTE LI ZNALI?

 

Goričan je bio republika dva tjedna (1918. - Goričanska Republika) i glavni grad Međimurske županije 180 godina, sve do pojave Zrinskih. (Izvor: Wikipedija)

 

Magic Net - Vaš partner u telekomunikaciji

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.