[PROJEKT WIFI4EU]

Na području općina i gradova Beretinec, Belica, Donji Kraljevec, Goričan, Ludbreg, Mala Subotica, Prelog te Pribislavec instalirane su pristupne točke putem kojih je osiguran besplatan internet na prostoru oko nekoliko gradskih/općinskih lokacija. Na određenim lokacijima u općinama i gradovima implementirane su pristupne točke. Općine i gradovi se kroz projekt WiFi4EU implementacijom pristupnih točaka moderniziraju i digitaliziraju te, omogućavajući besplatan pristup internetu, život svojih stanovnika čine kvalitetnijim. Moramo napomenuti da smo jedina tvrtka koja je osigurala korištenje besplatnog interneta na 3 godine.

Tvrtka Magic Net kontinuirano ulaže u kvalitetu i razvoj infrastrukture optičke i WiFi mreže. Odabir tvrtke Magic Net od strane općina i gradova u ovim projektima dokaz je kako je tvrtka prepoznata kao pouzdan telekomunikacijski partner koji može osigurati kvalitetan pristup internetu, što omogućava povećanje gospodarske aktivnosti i kvalitete života građana. Tvrtka Magic Net ostaje usmjerena na daljnja ulaganja te omogućavanje pristupa kvalitetnom internetu što većem broju građana.

 

Magic Net - Vaš partner u telekomunikaciji

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.