Predložili ste da vratimo stare pakete - učinjeno.

Predložili ste da vratimo stare pakete - učinjeno. Iskoristite promotivnu ponudu i odaberite najpovoljniji pakete u zadnje 3 godine

Uz optički internet surfaj, gledaj filmove ili kontaktiraj obitelj u inozemstvu. Sve to, i više, možeš samo uz najbržu vezu kod domaćeg telekoma. Pusti mašti na volju, uživaj u trenutku i iskoristi sve što digitalni svijet može ponuditi. Sada je vrijeme da se priključiš generaciji koja živi bez granica i pokažeš koliko je brzina bitna. 

Provjeri pakete u optičkoj mreži već od 17,93 €/mj. (135,09 kn/mj.), brzinom od 300/200 Mbps i to bez ugovorne obveze! Za one koji žele više tu je Pro paket s brzinom od 1000/500 Mbps po akcijskoj cijeni od 22,45 €/mj. (169,15 kn/mj.).

 

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.