[PODRŽAVAMO ISKAZANU SOLIDARNOST]

Magic Net duboko suosjeća s narodom Ukrajine i teškom situacijom koja ih je zatekla nakon dugotrajne strepnje i nade da rata neće biti. Želimo izraziti zahvalnost svim našim korisnicima koji će u svojim dodatnim smještajnim objektima prihvatiti izbjegle osobe iz Ukrajine. U znak podrške, svim korisnicima koji će ustupiti svoje vikendice, dodatne stanove ili druge objekte koje ne koriste za svakodnevni život, naše usluge na tim lokacijama pružat ćemo po cijeni od 1 kune mjesečno (gdje to pokrivenost mreže odnosno tehničke mogućnosti dopuštaju).

Zahvaljujemo svima koji su iskazali svoju solidarnost i nadamo se da će i naša gesta dati barem mali doprinos ublažavanju patnje kojoj je izbjegli narod Ukrajine izložen.

Magic Net - Vaš domaći telekom

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.