Obavijest korisnicima

UPOZORENJE / Zbog učestalih poziva koje primamo od strane naših korisnika o raznim nagradnim igrama i natječajima u organizaciji tvrtke Magic Net, ovim putem molimo sve naše korisnike da ne nasjedaju na takvu vrstu prevare. Magic Net ne organizira takvu vrstu nagradnih igara, natječajem putem e-maila. Službeni nagradni natječaji provode se isključivo putem službenih Facebook stranica tvrtke Magic Net. Korisnicima se savjetuje da takve poruke brišu iz pristigle pošte, ne slijede i ne otvaraju poveznice te ostale korisnike upozore na aktualnu phishing kampanju.

Budite oprezni i ne dijelite osobne podatke ili pristupne informacije na sumnjivim web stranicama kako bi ste zaštitili svoju sigurnost.

Magic Net - Vaša domaća veza

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.