Naš pogled na prošlu godinu

Osvrćući se na prošlu godine, istaknuli bismo neke stvari koje su nas pozitivno obilježile. Na početku godine smo kao domaći telekom započeli suradnju s dva sportska kluba na području grada Varaždina, AK Varaždin i Brdsko biciklističkim klubom ASI. Klubovi su u sklopu svojih aktivnosti organizirali atraktivne utrke - svakako valja spomenuti utrku oko Dvorca Trakošćan GROF DRASCHKOVICH u organizaciji AK Varaždin te cestovnu utrku TOUR DE KAJ u organizaciji BBK ASI. Utrke su okupile veliki broj sudionika iz cijele Hrvatske. Uz to smo bili pokrovitelj te sponzor nekoliko sportskih kluba na području Varaždinske i Međimurske županije (spomenimo NK Jalžabet, NK Mladost Sigetec Ludbreški, NK Dinamo Palovec te BŠV Ludbreg). 

Nastavili smo uspješnu suradnju s Gradskim muzejom Varaždin na projektima live prijenosa Srijedom u muzeju. Treba istaknuti da smo sponzor atraktivne izložbe o kulturi hrane u varaždinskom kraju, DOBAR TEK!, koja će biti postavljena do 5. studenog 2023. godine te se odvija na dvije lokacije Gradskog muzeja. Prošećite i upoznajte se sa svim zanimljivostima koje izložba otkriva. 

Prije nekoliko godina počeli smo eksperimentirati s prijenosima raznih evenata uživo. To iskustvo dobro nam je došlo u vrijeme pandemije. U tom razdoblju razvila se i suradnja s tvrtkom prijenosi.net, s kojom smo odradili i nastavljamo odrađivati prijenose raznih evenata, od Baroknih večeri do poslovnih okupljanja, kao što je već petu godinu zaredom to slučaj s Akademijom za poduzetništvo u organizaciji POU Varaždin

Ove godine pružila nam se prilika poduprijeti našeg domaćeg avanturista TOMICU KRISTIĆA u njegovim pothvatima te putovanjima po svijetu. Organiziralo se i jedno avanturističko predavanje u Palači Herzer u svrhu približavanja njegovih avantura široj publici.

Na glazbenom polju nakon dvije godine podržali smo ponovno aktiviran festival elektronske glazbe CRAZY ISLAND FESTIVAL na predivnoj lokaciji Otoka mladosti u samom centru svijeta, Ludbregu. Kako nam je želja djelovati na svim područjima našeg društva i za sve dobne skupine, ove smo godine podržali i KVART festival u organizaciji Udruge mladih Varaždin te P4 na kojem su nastupili mladi domaći umjetnici i glazbenici, što se pokazalo kao izvrsna kombinacija.

Kao i svake godine prije pandemije, nastupili smo na raznim događajima u organizaciji lokalnih zajednica. Svakako treba spomenuti multimedijsku udrugu START u Maloj Subotici koja skroz svoj rad te putem Info kanala promovira događaje na području Općine Mala Subotica. Ovdje bismo posebno istaknuli Dane Općine Mala Subotica. Bilo je to ugodno druženje s dobrim ljudima uz domaće delicije. 

A uz domaće delicije naravno ide i domaće pivo, pa smo tako podržali festival domaćih pivara UPS festival u organizaciji Udruge Pivara Sjever. Cheers.

Tu je bio i drugi MEET TUNING CREW event u organizaciji Tuning Crew Varaždin za sve ljubitelje brzih i žestokih automobila. 

U ovoj našoj maloj retrospektivi stigli smo i do našeg najvećeg i najpoznatijeg festivala u gradu Varaždinu, ŠPANCIRFESTA. Kako smo već godinama partner TZGV, tako smo nakon dvije zahtjevne godine napokon nastavili opuštenije. Tradicija se nastavila. No nismo bili prisutni samo u Varaždinu, već smo ove godine po prvi put sudjelovali na Danima Svete Nedjelje u Ludbregu. Nakon Ludbrega preselili smo u Krapinu na naš najdraži gospodarski sajam na kojem smo već petu godinu zaredom prezentirali naše usluge u Krapinsko-zagorskoj županiji, ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR u organizaciji Radija Kaj

Polako smo se približili kraju godine, kada je započeo jedan od najznačajnijih festivala barokne glazbe, Varaždinske barokne večeri. Tu smo također već godinama pouzdan partner samog festivala. Tijekom festivala u suradnji s tvrtkom Prijenosi net omogućavali smo prijenose uživo.
Sudjelujemo i na polju poduzetništva, pa tako već nekoliko godina surađujemo s POU Varaždin i podržavamo Akademiju za poduzetništvo. I ove smo godine bili jedan od pokrovitelja te manifestacije. Ove se godine ista održala u novouređenom Hotelu Turist, što nam je bilo posebno zadovoljstvo.

Već smo spomenuli našu uspješnu suradnju s TZGV na Špancirfestu, a ona se nastavila i tijekom zime kad smo bili dio ADVENTA U VARAŽDINU i uživali u blagdanskoj atmosferi u gradu Varaždinu. Veselili smo se i patili s našom nacionalnom nogometnom momčadi, a za kraj godine bili smo dio jednog zanimljivog projekta, koncerta filmske glazbe u izvedbi Varaždinskog tamburaškog orkestra u Kinu Gaj.

Uz sve to i dalje smo širili smo našu optičku mrežu po gradu Varaždinu. Naravno da smo i dalje prisutni i razvijamo našu mrežu i na području Međimurske te Krapinsko-zagorske županije. Moramo istaknuti da to ne bi bilo moguće bez naših vjernih korisnika, zato i dalje podržite domaće i surfajte u najbržoj mreži kod jedinog domaćeg telekoma. 

 

Budite i dalje dio naše priče!

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.