[MAGIČAN ZAVRŠETAK GODINE] 

Iza nas je, bez obzira na sva ograničenja, još jedna aktivna godina. Tako smo za kraj godine bili dio dosad najljepšeg Adventa u gradu Varaždinu u organizaciji Turističkog ureda Varaždin. Osigurali smo izlagačima aktivno korištenje naših usluga za njihove potrebe i uživali u šetnji gradom u adventskom ambijentu. Družili smo se na Ledenoj čaroliji i uživali u pogledu na grad na Panoramskom kotaču. Grijali smo se uz toplo adventsko vino i degustirali razne delicije na štandovima, a za kraj smo posjetili Kuću Djeda Božićnjaka. Kad nismo bili u prilici prošetati gradom i vidjeti što se događaja na Lednoj čaroliji, tu je bila naša Live kamera s prijenosom uživo na našem YouTube kanalu. Nadamo se da ćemo se i ove godine svi zajedno družiti u najbržoj mreži kod domaćeg telekoma.

 

Koristimo priliku da najavimo nastavak našeg GIGA popusta. Nakon velikog broja upita, odlučili smo naše Solo GIGA & Duo GIGA pakete ponuditi za 199 kn/mj. i to BEZ ugovorne obveze i bez ograničenja. Ova ponuda vrijedi do daljnjega za pakete Solo GIGA te Duo GIGA.

 

Ove godine očekujte još mnogo dobrih vijesti i novosti od Vašeg jedinog domaćeg telekoma.

 

Vaš domaći telekom, Magic Net. 

 

 

Fotografije: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA 2021/22.

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.