[KULTURNE POSLASTICE]

I ove smo godine, kao i prethodnih, bili sponzor tradicionalnih Varaždinskih baroknih večeri. Kao pružatelj telekomunikacijskih usluga u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, putem naše svjetlovodne i bežične veze osigurali smo pokrivenost te dostupnost potrebne za održavanje komunikacijskih kanala i live prijenose pojedinih koncerata u sklopu festivala.

Sadržaj live prijenosa mogao se pratiti putem društvenih mreža, YouTubea, Facebooka te simultano na čak 5 neovisnih stranica (Magic Net, VBV, Koncertni ured, Glazbena škola u Varaždinu i Prva školska Televizija). Live prijenos realizirali smo u suradnji s Prvom školskom televizijom Varaždin.

Kako je ove godine zbog posebnih okolnosti potreba za live prijenosima porasla, tako smo i mi u tvrtki Magic Net omogućili našim korisnicima da putem tog oblika komunikacije uživaju u prekrasnoj baroknoj glazbi. Nadamo se da ćemo suradnju nastaviti i iduće godine u “starom normalnom”.

 

Nastavljamo s live prijenosima Srijedom u muzeju u suradnji s Gradskim muzejom Varaždin, pratite naše društvene mreže i uživajte u domaćoj kulturi kod domaćeg telekoma. 

Blog

Novosti i vijesti iz Magic Net-a

Prikaži sve članke

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

Domaći telekom 100% domaći
Uvijek dostupni! 0/24