[KULTURNE POSLASTICE]

I ove smo godine, kao i prethodnih, bili sponzor tradicionalnih Varaždinskih baroknih večeri. Kao pružatelj telekomunikacijskih usluga u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, putem naše svjetlovodne i bežične veze osigurali smo pokrivenost te dostupnost potrebne za održavanje komunikacijskih kanala i live prijenose pojedinih koncerata u sklopu festivala.

Sadržaj live prijenosa mogao se pratiti putem društvenih mreža, YouTubea, Facebooka te simultano na čak 5 neovisnih stranica (Magic Net, VBV, Koncertni ured, Glazbena škola u Varaždinu i Prva školska Televizija). Live prijenos realizirali smo u suradnji s Prvom školskom televizijom Varaždin.

Kako je ove godine zbog posebnih okolnosti potreba za live prijenosima porasla, tako smo i mi u tvrtki Magic Net omogućili našim korisnicima da putem tog oblika komunikacije uživaju u prekrasnoj baroknoj glazbi. Nadamo se da ćemo suradnju nastaviti i iduće godine u “starom normalnom”.

 

Nastavljamo s live prijenosima Srijedom u muzeju u suradnji s Gradskim muzejom Varaždin, pratite naše društvene mreže i uživajte u domaćoj kulturi kod domaćeg telekoma. 

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.