[DOMAĆA SURADNJA]

Buduća suradnju između dviju domaćih tvrtki…

Izuzetno nam je drago što možemo najaviti buduću suradnju između dviju domaćih tvrtki AC Group i Magic Neta. U nadolazećim tjednima ćemo objaviti nekoliko zanimljivih objava na našim društvenim mrežama, a uskoro slijedi i nagradni natječaj. Pratite naše društvene mreže i koristite usluge domaćih tvrtki.

Više o tvrtki AC GROUP:

AC Group je nastao je iz obiteljske tvrtke AC Žmegač, poduzeća osnovanog 2000. godine, na temeljima višegodišnjeg radnog iskustva stečenog radom u inozemnim tvrtkama. Danas se AC Group djeluje po cijelom svijetu i Europi, osobito Njemačkoj na poslovima industrijske montaže, elektromontaže, montaže robotskih linija, te ostalih poslova u auto i srodnim industrijama. Ostale usluge koje nude na svojoj lokaciji u Ulici braće Krajanski 22 u Varaždinu (pokraj carine) su prodaja vozila, najam i prodaja viličara, prodaja zaštitne opreme te uslužno zavarivanje, a tu je i kruna njihovog poslovanja u Hrvatskoj - moderan AUTOSERVISNI I DIJAGNOSTIČKI centar za sve vrste vozila, pod sloganom AC Group Servis, ONE-STOP-SHOP za Vaš automobil! Konstatno su u potrazi za novim radnicima, a sve informacije možete saznati na www.ac-group.hr te njihovoj, Facebook i Instagram stranici! 

 

 

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.