CRAZY ISLAND FESTIVAL

Crazy Island Festival, novi festival elektroničke glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje

Sa zadovoljstvom smo primili potvrdu da je 30.07.2022. novi termin najluđeg elektroničkog festivala kontinentalne Hrvatske – Crazy Island Festivala. 

Originalno planiran za 2020. Godinu, Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe kojoj su postojeći festivali bili malo previše „fini“.
S izmijenjenom ( originalnom organizacijskom ) postavom, ekipa glazbenih entuzijasta, uz punu podršku Turističke Zajednice područja Centar Svijeta (ex TZ Ludbreg) nakon pomnog planiranja, pokreće projekt fokusiran na elektroničku plesnu glazbu s ciljem pružanja nečeg novog, svježeg i otkačenog. 

Organizatori kažu: 'Htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće, bezbrižno plesati do ranih jutarnjih sati i biti svoji - festival gdje je cool biti drugačiji.'

Crazy Island Festival posebno ističe lokacija njegovog održavanja: Otok Mladosti u Ludbregu. Smješten u oazi zelenila, okružen jezerima, mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti je idealno mjesto za održavanje koncerata i festivala. U centru ste grada, a imate osjećaj kao da ste kilometrima daleko od civilizacije.

Kao jedan od glavnih partnera Festivala, Turistička Zajednica područja Centar Svijeta (ex. TZ Ludbreg) sudjelovat će u pripremi i realizaciji festivala, a ljetne aktivnosti koje pripremaju za vrijeme trajanja festivala sigurno će upotpuniti doživljaj Festivala, a možda i outdoor događanjima «nagovoriti»  i pokojeg neodlučnog ljubitelja elektroničke glazbe na ljetnu avanturu u Ludbregu.

Uskoro stiže objava izvođača koji će nastupiti na prvom izdanju festivala, spremaju se early bird ulaznice, a sve informacije o smještaju i popratnim sadržajima možete naći na službenoj stranici festivala crazyislandfestival.com

Powered by Magic Net - Vaš CRAZY telekom

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.