Mreža unutar Vaše tvrtke

Što je zapravo važno?

Ispravno dimenzionirana i kvalitetno izvedena mrežna infrastruktura predstavlja okosnicu uspješnog poslovanja svakog poduzeća.  
Ovisno o veličini poduzeća, a posebno o konkretnim poslovnim zahtjevima, za svako poduzeće odabire se optimalno rješenje.
Usluga implementacije mrežne infrastrukture uključuje početno dimenzioniranje sustava sukladno potrebama i zahtjevima, instalaciju opreme te održavanje sustava nakon puštanja u rad. 

Mrežnu infrastrukturu možemo podijeliti na LAN i WLAN (bežične) mreže.

Osim što predstavlja osnovu svake IT infrastrukture, LAN mreže povećavaju poslovnu produktivnost i konkurentnost poduzeća tako što omogućavaju uvođenje novih aplikacija i usluga poput glasa i videa.
Za kritične dijelove sustava potrebna je visokopuzdana LAN i WAN arhitektura koja zadovoljava stroge kriterije prijenosa i sigurnosti.
 
WLAN mreže predstavljaju sve popularnije rješenje za prijenos podatkovnog i glasovnog prometa. Sama implementacija uključuje analizu prostora koju će bežična mreža pokriti (kontrola slobodnih kanala, utvrđivanja radijusa pokrivanja antena i prepreka u komunikaciji), implementaciju i konfiguraciju Access Pointova, implementaciju bežičnih kotrolera za nadzor i kontrolu AP-ova, odvajanje pristupa za interne korisnike i goste i sl.
Mrežna komunikacijska rješenja uključuju preklopnike, usmjerivače, uređaje za bežično povezivanje te proizvode za sigurnost mreže.

 

Newsletter
Želiš primati novosti iz ponude i korisne savjete na svoj email?
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ne spamamo :)

ISO 27001

Iso 14001

ISO 9001

100% DOMAĆI 

Bez ugovorne obveze!

Zatvori

Nužni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naše web stranice i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web stranica, na primjer, omogućavajući vam prijenos podataka na svim stranicama naše web stranice kako biste izbjegli ponovni unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.